Personlig träning & Träningsschema

PERSONLIG TRÄNING (PT) PT30 & PT60

Personlig träning - Vi är alla unika med olika förutsättningar & målsättning 


Med våra kunniga personliga tränare i Malmö så instruerar vi och motiverar dig till att nå dina mål snabbt och effektivt. Vi ser till att du får ut maximalt av din träning samtidigt som skaderisken minskar drastiskt. Du väljer själv om du vill träna med din PT på gymmet, utomhus, på jobbet eller hemma. Ja du kan t.o.m. ta med honom/henne på semestern!


Vi hjälper dig med:


  • Effektiv viktminskning & snabb fettförbränning
  • Punktmarkerad muskeluppbyggning
  • Träning för sportsepecifika mål inom t.ex. kamsport, friidrott, fotboll & gymnastik.
  • Kontroll av bl.a blodtryck, fettmängd och muskelmassa samt rörlighetstest.
  • Ökad rörlighet i leder och muskler
  • Minskad spänning i muskler som kan vara upphov till huvudvärk och ledvärk.
  • Bättre hållning & bålstabilitet
  • Ökat välmående och ett längre liv!


Alla har olika förutsättningar och mål. Det vet vi. En personlig tränare hos First Class PT Malmö tar alltid hänsyn till dig och din unika kropp. Med oss blir din träning dessutom roligare och lättare att fortsätta med. Boka ett 30 eller 60 minuters pass.


Innan vi påbörjar någon träning med dig måste vi ha genomfört hälsodeklarationen. Denna ingår i alla våra paket och är en förutsättning för att vi ska kunna skapa ett träningsprogram och kostplan som passar just dig.


Pris från 495 kronor. Klicka på priser i menyn för fina erbjudanden och PT-paket.


Förresten! Vill du få gratis tips på effektiva styrkeövningar handplockade av våra coacher? Klicka här!

___________________________

PT DUO & PT GRUPP

Gör din träning ännu roligare - anlita en kvalificerad PT ihop med en vän eller kollega


Ekonomiskt & roligt - "PT duo" innebär att du tränar tillsammans med en andra klient (av eget val) under coachning av våra personliga tränare. Träningen blir roligare och mer fartfylld och man kan även välja att göra passet mer tävlingsinspirerat för en extra motivationsboost!


Intresserad av träning i grupp? Varför inte låta oss anordna en utomhusträning eller träning på jobbet för dig och dina kollegor. Teambuilding har aldrig varit roligare! Eller varför inte låta oss anordna ett roligare träningspass för ert kompisgäng inför en födelsedag eller svensexa/möhippa?


Gör det till en heldag på stranden, i skogen eller på en av våra träningsanläggningar!


Pris fr 599 kronor per person.

___________________________

PERSONLIGT TRÄNINGSSCHEMA

Skräddarsytt träningsupplägg efter dina unika behov.


Vad har du för mål? Gå ner i vikt, bygga muskler, minska stelheten i leder, förbättra dig inom en specifik sport eller bara må bra?


Vårt träningsschema görs helt från grunden och är 100% anpassat efter dina förutsättningar och behov.


Det går bra att köpa ett träningsschema genom oss utan att boka PT-timmar. Tänk bara på att du behöver ha gjort hälsodeklarationen innan så du får ett så säkert och effektivt träningsupplägg som möjligt.


Personligt Träningsschema inklusive PT online


Pris: 1 500 kronor

___________________________

Gravidträning och mammaträning i Malmö
Gruppträning i Malmö för en roligare träning
First Class PT Malmö - Träna utomhus eller på gymmet!
first class pt - din kostrådgivare i malmö med utomhusgym
Statisk planka, en av många effektiva magövningar
first class pt - din kostrådgivare i malmö utomhusgym för fitness
Med oss tränar du säkert och effektivt med bäst PT i Malmö

Komplettera din PT-träning med manuellt motstånd - hitta dina "sovande" muskler 


Manuellt motstånd är en av de träningsmetoder som blivit allt mer populär sista tiden. Detta är något som bakas in i klassisk personlig träning om behovet finns. Här jobbar vi inte med tunga vikter och maskiner utan helt och hållet med motstånd mellan dig och din PT. Detta kan utföras liggande, sittande och stående. Antingen använder vi handdukar som greppverktyg eller bara handflatorna.

 

Detta kan vara ett lämpligt komplement till din ordinarie gymträning för att "hitta" de rätta musklerna dvs jobba på att få mer kontakt. Vanlig PT taxa gäller.

___________________________

Fördelarna med att anlita en licenserad Personlig Tränare från First Class PT Malmö.


Vanligtvis har varje större stad minst en gymanläggning som man kan välja på. Men där är många faktorer som (borde) spelar in när man skall välja rätt gym. En av de mest väsentliga är deras Personlig Träning som man erbjuds.

Nästan varje gym kommer ha en personlig tränare som kan hjälpa dig med ett träningsupplägg. Men vad som verkligen borde spela roll är kvalitén på tränaren, hans utbildning och hans erfarenhet. Det är inte varje personlig tränare som kan möta dina behov även om det kanske påstås men det är en förutsättning för att du skall lyckas. Att välja rätt PT kan vara betydande för att lyckas eller att misslyckas.


De huvudsakliga fördelarna med en duktig Personlig Tränare.


Där är många fördelar med att använda en personlig tränare. En personlig tränare har förmågan att utföra en analys av dig genom att delvis testa din fysiska förmåga men också genom att mäta olika saker t.ex. underhudsfett, muskelmassa, skelettvikt samt övrig vikt. Det sistnämnda omfattar vad vi också kallar för en kroppsammansättningsanalays eller förkortat kroppsanalys.

•Att spendera en timma på gymmet med en kvalificerad personlig tränare är mer effektivt än en hel veckas träning utan någon hjälp alls.

•Tränaren kan ge dig råd och förklara den exakta tekniken du skall använda för att träna effektivast och samtidigt förhindra skador och förslitningar.

•En välutbildad personlig tränare kommer kunna välja ut rätt vikt och antal sets/reps du skall använda dig av för maximal effekt. De kan dessutom avgöra hur snabbt du skall öka i vikter för att nå dina specifika mål.


First Class Personal Training Malmö


På First Class PT Malmö är de personliga tränarna väl kvalificerade och har många års erfarenhet. Flexibiliteten av tränarna är stor och de anpassar sig helt och hållet efter individen. Oavsett om träningen kommer utföras hemma, utomhus eller på en professionell träningsanläggning eller på ditt gym.

De personliga tränarna utgår från Malmö men har möjlighet att arbeta i hela landet, internationellt och även online. Dom arbetar regelbundet med att hjälpa gravid Malmö.

Utöver att erbjuda hälso och träningstjänster har dem även förmågan att hjälpa klienter med fettförbränning, viktnedgång, bodybuilding, muskeluppbyggning, bootybuilding, fettmätning, kalipermätning, kroppsanalys, coaching liksom terapeutisk stretch och ordinarie personlig träning och mycket mer!

Vad utgör bra personlig träning och en duktig PT


Det är en nödvändighet att träna seriöst och med diciplin. Det räcker inte med att bara träna hårt som enskild individ. En bra personlig tränare är en en nödvändighet för alla som vill nå sina mål snabbt och effektivt. Detta gäller alla typer av träning inklusive klassisk styrketräning, bodybuilding, fitness, fettförbränning, bootybuilding och träning för gravida. Resultatet hänger mycket på hur väl du förstår träningsschemat och hur duktig din coach eller personlig tränare är.


En duktig personlig tränare´s egenskaper


En personlig tränare kan hjälpa dig på mer än ett sett. Allt från enkel stretching till mer avancerad terapeutisk stretch. Det finns endast ett korrekt utförande för all typ av träning. Här är några tips på hur du gör din träning enklare och mer effektiv:


- Kontrollera din personliga tränare eller coach varje gång du anlitar dem så att de har godkänd och gällande licens. Detta är extra viktigt för dig som sysslar med styrketräning, en tuff diet eller en träning under graviditet.


- Det finns många personliga tränare där ute och vanligtvis är dom inriktade på specifika områden eller saknar kunskap om mycket. Det är en en god ide att överväga att ta vissa tränares tips man får med en nypa salt. Vissa övningar och tekniker kanske inte är beprövade eller kontrollerade och kan ge oönskade resultat om man har otur. Så för din egen säkerhet välj din PT med omsorg!


- Det finns många olika typer av personliga tränare och coacher. Dom med en korrekt utbildning från ett välkänt utbildningsorgan och dom som endast har mer av en generell praktisk kunskap. Tyvärr kan vem som helst kalla sig för PT idag.


- Kombinationen mellan erfarenhet, nöjda kunder och seriös utbildning hos en tränare är ett måste för att kunna välja rätt PT. Oavsett om du behöver anlita en PT i Malmö, i övriga sverige eller utomlands.


4 övningarna för en rippad mage!


Det finns aldrig ett dåligt tillfälle för träning. Magövningar är nyttiga för alla. För mammor som nyligen genomgått en förlossning (ej kejsarsnitt), för de som vill ha ett snyggt 6-pack eller dem av en äldre generation som bara vill hålla sig I form. Fördelarna med en stark mage överglänser den lilla ansträngning du lägger på dina övningar. Det är en god ide att utnyttna personlig träning på gymmet. Detta säkerställer att du får goda råd vad gäller både träning och kost.


Fördelarna med magträning:


•Förebygger ryggsmärtor

•Förbättrar uthålligheten

•Förbättrar rörligheten

•Förbättrar bålstabiliteten

•Ökar förmågan att lyfta tyngre vikter avsevärt

•Känner dig mer pigg och alert under dagen

•Ökar självförtroendet

•Förbättrar hållningen

•Bränner fler kalorier


Lista på bra övningar för magen:


•Spiderman plank crunch: Detta är en bra magövning som innebär att du börjar I en plankposition med underarmarna mot golvet och med kroppen I en rak linje. Högra knät skall sedan lyftas mot den högra armbågen för att sedan återgå till startpositionen.


•Cable Rotation: Håll kabeln med båda händer framför dig under axelhöjd I stående position. Armarna skall fixeras I mitten och magen aktiveras. Rotera sedan till vänster för att sedan återgå till rak position med blicken framåt. Upprepa sedan samma sak för höger sida.


•Bicycle Crunch: Denna utförs liggande på rygg. Börja med att lyfta benen och böja dem I 90 grader. För sedan höger armbåge mot vänster knä, återgå till startposition och för sedan vänster armbåge mot höger knä. Glöm ej alternera så bägge sidor får lika träning. Förslagsvis jobba med en sida 60 sekunder åt gången.


•Cross Cruch: Cross Crunch innebär också en liggande startposition på rygg. Armarna och benen hålls ut diagonalt för att forma kroppen som ett X. För sedan höger hand mot höger fot. Upprepa sedan samma procedur på vänster sida. Huvud, nacke och axlar skall inte ligga mot golvytan. Håll dom höjda.


Maximera effekten av din träning. Utveckla träningen ytterligare genom att boka ett gratis möte med First Class PT Malmö!

Maila info@firstclasspt.se eller ring 0733707023 redan idag!


För mer information om personliga tränare och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com