Massage

Boka din massör i Malmö genom First Class PT Malmö - klicka här!

Massör i Malmö

- Säg farväl till ömma och stela muskler!

Massage i malmö
Medicinsk massage malmö
Massör i malmö
Idrottsmassage i malmö

Massage i Malmö är bokningsbart hos First Class PT Malmö från och med Juni 2021

Klassisk Svensk Massage

Njut av en behaglig, djupgående svensk klassisk massage som löser upp spänningar och ger en härlig avslappning i hela kroppen.

Den klassiska massagen används för smärtlindring och kan verka uppmjukande vid träningsvärk, muskelspänningar och vid muskelknutor. Vi stimulerar blodcirkulationen och rensa ur slaggprodukter från dina muskler så du får en snabbare återhämtning och maximerar dina chanser till muskeltillväxt. 


Lider du av spänningshuvudvärk, stelhet i leder, smärta i muskler eller upplever att du har ett dåligt rörelsemönster så kan massage vara helt rätt för dig! Optimera dina resultat på gymmet genom att komplettera med förstklassig massage hos First Class PT Malmö.

Koppning / Koppningsmassage

Med koppning eller koppningsmassage som det också kallas får du en effektiv och djupgående muskel- & bindvävsbehandling. Koppning är en behandling med sitt ursprung inom traditionell kinesisk medicin och fungerar som ett komplement till andra alternativa behandlingar såsom klassisk massage, idrottsmassage och akupunktur. Koppning främjar cirkulationen av ditt blod, din lymfa och andra vävnadsvätskor med hjälp av en sugkopp där vakuum bildas. 


Välkommen att boka din behandling eller massage i malmö hos First Class PT Malmö. Välj om du vill ha djupgående idrottsmassage, spänningslösande triggerpunktsmassage, harmonisk avslappningsmassage, avstressande akupunktur eller koppning!

Idrottsmassage

Akupunktur

Avslappningsmassage

Triggerpunktsmassage

Boka din massör i Malmö hos First Class PT Malmö - klicka här!

KONTAKT INFO

Besöksadress

Fitness Formula Gym Hyllie

             Orkestergatan 1, 215 85 Malmö

               Endast förbokning - drop in saknas

HITTA HIT

Ring

0733707023