Pengarna tillbaka - Garanti

Kostrådgivare & PT i Malmö med unik "pengarna tillbaka" garanti* om du inte når dina mål!

First Class PT Malmö, ditt självklara val av PT i Malmö!


Med erfarna, licensierade och meriterade personliga tränare i Malmö strävar vi alltid efter att ge dig valuta för pengarna. Vi tränar allt från privatpersoner till elitidrottare och artister. Både nationellt och utanför Sveriges gränser.


Vår flexibilitet gör att vi inte är bundna till något specifikt gym eller motttagning. Detta innebär att vi kan kompromissa med dig vart möten och pass skall ske. Vid allvarligare invaliditet har vi även möjligheten att skräddarsy träningsprogram där vi kan utföra träning i hemmet, på specialanläggning, i vattenbassäng eller utomhus. Våra personliga tränare utgår alltid från Malmö men kan även utföra tjänster i resten av Sverige, internationellt och online. Otroligt nog ingår PT Online i ALLA våra färdiga PT paket.


Smarta mål


Varje kropp är unik och vi har alla olika mål med vår träning. Oavsett om det handlar om friskvård, styrketräning eller du bara vill gå ner i vikt så ser vi till att anpassa din träning för bästa möjliga utgång.

Såklart så ställer våra personliga tränare inga orimliga krav utan har full förståelse för att man inte kan leva på gymmet dygnet runt. Vi anpassar din träning så det passar in i din vanliga vardag.


Företagsfriskvård och friskvårdsbidrag


Förutom att hjälpa enskillda individer erbjuder vi även ditt företag hjälp med friskvård till dina anställda.

Vi kan dessutom hjälpa dig om du har planer på att utveckla eller starta upp en verksamhet inom friskvårdsbranchen, exempelvis en gymanläggning.

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss genom ett fördelaktigt samarbete med actiway och min friskvård. Anlita din friskvårdsleverantör & PT i Malmö genom First Class Personal Training.


Gratis konsultationer


Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer så du får möjligheten att träffa en personlig tränare och ställa eventuella frågor. Skräddarsy ett eget PT-paket eller välj ett av våra befintliga rabatterade alternativ.


Läs mer om våra priser och PT paket - här!

Vår kunskap, din trygghet


Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra personliga tränare är medlemmar av EREPS (european register of exercise professionals) och följer internationell standard. Vi är internationellt licensierade och styrda genom PT School Stockholm med årliga

relicens-prov och vidareutbildningar. Samma utbildningsorgan som levererat "årets PT" flera år i rad!

Som klient hos oss behöver du inte heller oroa dig vid en eventuell uppkommen skada i samband med ett PT-pass eller möte. Tack vare en skräddarsydd försäkring tecknad genom TRYGG HANSA kan du känna dig helt trygg när du tränar med oss.


Kvalité framför kvantitet


Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda. Ofta handlar det om gymkedjornas egna tränare som fått betalt på provision. Detta resulterar i att tränarna försöker boka in så många klienter som möjligt då de i princip har fri tillgång till kunder. Så istället för att lägga ner extra tid på klientens historik, förutsättningar och målsättning, blir skaderisken betydligt högre och resultaten tveksamma. Många gymkedjor anlitar dessutom personer utan krav på vidareutbildning, återkommande kunskapsprov och egen fysisk förmåga.

Våga ställa krav, välj din PT med omsorg, välj en personlig tränare från First Class Personal Training! Ditt självklara val av Personliga Tränare i Malmö.


Stort kontaktnät


Vårt breda kontaktnät gör det lätt för dig när du skall komplettera inom ett annat område t.ex. massage, sjukgymnastik, naprapati eller kiropraktik både i och utanför Malmö. Vi rekomenderar dig endast till, av oss, beprövade och kvalificerade kliniker/personer.


Tystnadsplikt och sekretess


Liksom läkare och annan personal hos t.ex. itrim eller viktväktarna malmö arbetar våra personliga tränare under sekrettesslagen (2009:400) vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att vi behandlar och förvarar dina uppgifter på ett säkert sätt. Uppriktigheten, den mellan dig och din PT, är av högsta betydelse för att vi skall kunna arbeta med dig på ett säkert och effektivt sätt.


Ren träning för ett rättvisare bransch


Vårt företag arbetar aktivt mot doping och försöker också hjälpa de individer som hamnat snett genom att utbilda och informera om risker med olika dopingpreparat och fördelarna med att träna och äta rätt. Alla våra personliga tränare är givetvis själva 100% fria från dopingpreparat. Detta har vi som krav och företagspolicy.

Fördelarna är många med att välja en personlig tränare genom First Class PT Malmö.

Vår pengarna tillbaka garanti


Vi kan vår sak och vågar till skillnad från andra personliga tränare och friskvårdsföretag erbjuda dig en pengarna tillbaka garanti. Villkoren följer.


* Denna garanti gäller dig som genomfört en hälsodeklaration och köpt kost- och träningsschema hos oss tillsammans med minst 4 PT-timmar.

Villkoren är att målet som du och din PT kommit överens om ej har uppnåtts inom den tidsram som satts i samband med hälsodeklarationen. För att ta del av eventuell ersättning skall du ha vägt dig varje morgon och dagligen meddelat din PT din vikt via mail från och med dagen då du erhållit ditt kost och träningsschema. I detta mail skall du även ha antecknat vad du ätit och motionerat dagen innan genom att ha utfört en sk kost- och aktivitetsdagbok. Mall för detta får du kostnadsfriövdaav oss vid behov. Ett enkelt word eller exceldokument är annars godkända alternativ. Ersättningen som kan betalas tillbaka avser den för kostnaden av ett kost- och träningsschema. Gäller dock ej om du handlat på presentkort eller tagit del av ett erbjudanden eller rabatt. Pengarna du får tillbaka vid en eventuell ersättning sätts in på ditt angivna konto inom 5 arbetsdagar från det att du fått bekräftelsemail från oss att ersättning skall utgå.

PT RICK - Richard Stannå

Richard Stannå, mer känd som PT Rick, är huvudtränare för First Class PT Malmö, kostrådgivare & PT-utbildare. PT Rick är även TV-aktuell i SVT.

First Class PT i Malmö är försäkrad hos