Databasen - Stretchövningar

God rörlighet med minimal skaderisk

Stretching

Tips från PT Sandra i Hyllie "Pec-Dec" hos First Class PT Malmö


Tänk på vår gyllene regeln dvs håll varje stretch i bottenläget i minst 30 sekunder per muskel och leta alltid efter ett sk "mjukt stopp".


Utför din stretch efter avslutat gympass och vid behov som t.ex i soffan hemma eller framför datorn på jobbet. En, två eller tre gånger per dag mår kroppen bra av!


Upplever du dominant stelhet i en specifik sida eller muskelgrupp så stretcha denna mer för att jämna ut obalanser i kroppen som ligger till grund för skador. Men se också till att träna rätt. För tips på skonsamma men effektiva styrkeövningar klicka här!


Boka 30 minuter "terapeutisk stretching" med en licenserad personlig tränare från First Class PT Malmö för ökad effekt eller för instruktioner om hur du på egen hand stretchar mest effektivt.

Fler tips från PT Sandra "Pec-Dec" Rodriguez!


Nackstretch kan med enkelhet utföras överallt. Varför inte på kontoret, på bussen eller i sängen innan du skall gå och lägga dig? Acceptera inte stelhet i nacke och onödig spänningshuvudvärk!


Försök slappna av så gott det går i hela kroppen under din stretch. Spänner du dig i onödan tar det längre tid att uppnå goda resultat.


Vill du få en effektivare stretch i dina muskler och snabbare resultat så boka ett 30 minuters pass terapeutisk stretch med en licenserad tränare från First Class PT Malmö!

En behandling med terapeutiskt stretch kostar 495 kronor och tar ca 30 minuter.

Boka direkt på tel 0733707023 eller skicka ett mail till info@firstclasspt.se


9 av 10 märker skillnad redan efter

1 behandling! *


Läs mer om terapeutisk stretch - klicka här!

"Terapeurisk stretch för bättre rörlighet och minskad skaderisk. Stela och ömma muskler förtjänar omsorg.

Ta bort huvudvärk, nackspänningar och stelhet i leder med rätt metod. Bli stretchad av din PT under total avslappning och må bättre!"