Varför välja oss

Riktiga resultat utan värdelösa genvägar! Pengarna tillbaka om du inte når dina mål med din PT eller kostrådgivare i Malmö* Boka gratis konsultation idag!


Vi startade vår resa i Stockholm men nu kan du äntligen anlita en personlig tränare i Malmö som håller precis samma kvalitet! First Class PT i Malmö är anlitade av alla typer av klienter runt om i världen. Allt från vanliga motionärer som vill må bra till elitidrottare och artister som vill hålla sig i topform. Och detta av en god anledning. Med de troligtvis bästa personliga tränarna och kostrådgivarna i området levererar vi ett stort utbud av förstklassiga tjänster direkt hem till din dörr, arbete eller gym. Vi är inte knutna till ett specifikt gym vilket innebär att vi kan hitta en träningsform som passar just dig. Hos oss får du en grym PT i Malmö med maximal flexibilitet för din bekvämlighet!


Tyvärr finns det många aktörer inom branchen som använder sig av dopingpreparat för att påvisa effekten av sin träning. Vi jobbar inte så. First Class PT Malmö har nolltolerans mot alla droger och doping. Av denna anledning utför vi slumpvis utvalda drogtester av våra tränare. Våra tränares resultat kommer enbart från rätt träning och korrekt kosthållning. First Class PT Malmö står kort och gott för "Real Results - No Bullshit!"


Med brutalt raka och ärliga PT´s kommer vi att på ett effektivt och skonsamt sätt hjälpa dig nå dina mål en gång för alla. Vi kommer att kunna assistera dig med bl.a. skräddarsytt kostschema, träningsschema med de bästa övningarna, PT Online, fettmätning med kaliper (kalipermätning), kroppsanalys, livsstils- & kostrådgivning, stretching av ömma och stela muskler och mycket mer. Är du företagare kan vi dessutom erbjuda fördelaktiga friskvårdslösningar till dina anställda, föreläsningar samt diverse utbildningar. Gör som eliten och boka ett kostnadsfritt möte med en licenserad PT i Malmö redan idag!

first class pt din kostrådgivare i malmö utomhusgym fitness
first class pt din kostrådgivare i malmö utomhusgym
årets klient jeanette christiansson kostrådgivare pt malmö.

First Class Personal Training Malmö, ditt självklara val av kostrådgivare och personlig tränare i Skåne!


Med en erfaren, licensierad och meriterad personlig tränare från First Class PT Malmö får du valuta för pengarna. Vi är så säkra på vår sak att vi otroligt nog erbjuder dig en pengarna tillbaka garanti* om du inte är fullt tillfredställd med våra tjänster. Vi tränar allt från privatpersoner till elitidrottare och artister. Våra tränare är utbildade i Stockholm och håller internationell standard med hård intern kontroll och höga krav på kvalité och service.

 

Vår flexibilitet gör att vi inte är låsta till något specifikt gym eller motttagning. Detta innebär att vi kan kompromissa med dig vart möten och pass skall ske. Vid allvarligare invaliditet har vi även möjligheten att skräddarsy träningsprogram där vi kan utföra träning i hemmet, på specialanläggning, i vattenbassäng eller utomhus. Våra personliga tränare utgår alltid från Malmö men kan även utföra tjänster i resten av Sverige, internationellt och online. För att bidra till ett hälsosammare samhälle och poliskår sponsrar vi också skånepolisen och polisidrotten i Skåne årligen.

 

 • Stort utbud av tjänster


Vi erbjuder det mesta inom träning och hälsa då vi har kunnig och kvalificerad personal. Oavsett om du är elitidrottare eller aldrig satt din fot på gymmet innan kan vi hjälpa dig med fettförbränning, muskeluppbyggning, kostrådgivning, bootybuilding, terapeutiskt stretch, personlig träning för sportspecifika mål, träning för gravida, styrke- och konditionstest, hållnings- och rörelsetest, kalipermätning (fettmätning) och sammansättnings-analys. Läs mer under "tjänster".

Med våra personliga tränare får du en effektiv och samtidigt skonsam träning med minimal skaderisk.

Dessutom ingår PT Online i alla våra paket vilket gör att du alltid har en grym PT med dig!


 • Företagsfriskvård och friskvårdsbidrag


Förutom att hjälpa enskillda individer erbjuder vi även ditt företag hjälp med friskvård till dina anställda.

Vi kan dessutom hjälpa dig om du har planer på att utveckla eller starta upp en verksamhet inom friskvårdsbranchen, exempelvis en gymanläggning.

Genom samarbete med actiway och min friskvård kan du desutom utnyttja ditt friskvårdsbidrag genom oss.


 • Alltid kostnadsfri konsultation


Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer så du får möjligheten att träffa din personliga tränare och ställa dina frågor. Skräddarsy ett eget PT-paket eller välj ett av våra befintliga rabatterade alternativ.

Ring och boka ett möte med en grym PT i Malmö på +46733707023 eller klicka på knappen nedan för att komma till vår bokningsida.


* Se särskillda villkor under PT med garanti


För mer info om hur du väljer bästa personliga tränaren i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com

Vår kunskap är din trygghet. Nöj dig inte med en medelmåttlig tränare. Anlita en grym PT i Malmö som kommer att lägga 100% fokus och engagemang på dig!


Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra personliga tränare är medlemmar av EREPS (european register of exercise professionals) och följer internationell standard. Vi är internationellt licensierade och styrda genom PT School i Stockholm med årliga relicens-prov och vidareutbildningar. Ifall du inte visste är PT School i Stockholm är samma utbildningsorgan som levererat "årets PT" flera år i rad vilket också visar att det kanske är landets bästa skola när det kommer till PT utbildningar.


Som klient hos oss behöver du inte heller oroa dig vid en eventuell uppkommen skada i samband med ett PT-pass eller möte. Tack vare en skräddarsydd försäkring genom trygg hansa kan du känna dig helt lugn att du är försäkrad om skadan skulle vara framme.


 • Det vanligaste misstaget man gör när man vill anlita en duktkig PT i Malmö


Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat personliga tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda. Ofta handlar det om gymkedjornas egna PT som fått betalt på provision. Detta resulterar i att dessa personliga tränare försöker boka in så många klienter som möjligt då de i princip har fri tillgång till kunder. Så istället för att lägga ner extra tid på klientens historik, förutsättningar och målsättning, blir skaderisken betydligt högre och resultaten tveksamma och ibland direkt livsfarliga. Många gymkedjor anlitar dessutom personer utan krav på rätt utbildning, återkommande kunskapsprov eller egen fysisk förmåga.

Så kontrollera din personliga tränare, välj din PT med omsorg, välj din PT från First Class PT Malmö. Vi skall vara ditt självklara val när du vill anlita en dedikerad och grym PT i Malmö.


 • Stort kontaktnät


Vårt breda kontaktnät gör det lätt för dig när du skall komplettera inom ett annat område t.ex. massage, sjukgymnastik, naprapati eller kiropraktik både i och utanför Malmö. Vi rekomenderar dig endast till, av oss, beprövade och kvalificerade kliniker/personer i och runtom Malmö.


 • Tystnadsplikt & sekretess


Liksom läkare och sjukgymnaster arbetar våra personliga tränare under sekrettesslagen vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att vi behandlar och förvarar dina uppgifter på ett säkert sätt.

Tänk på att uppriktigheten, den mellan dig och din PT, är av högsta betydelse för att vi skall kunna arbeta med dig på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt.


 • Ren träning - Riktiga resultat!


Vårt företag arbetar aktivt mot doping och försöker också hjälpa de individer som hamnat snett genom att utbilda och informera om risker med olika dopingpreparat och fördelarna med att träna och äta rätt. Alla våra personliga tränare är givetvis själva 100% fria från dopingpreparat. Detta har vi som krav och som en självklar företagspolicy. Dessutom sponsrar vi skånepolisen och polisidrotten i Skåne för att bidra till en friskare poliskår! Fördelarna är många med att anlita en grym personlig tränare från First Class PT Malmö!


För mer information om personliga tränare och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com

Träna med en kändis PT i Malmö till ett överkomligt pris!


Kändisar, artister och elitidrottare väljer First Class PT  Malmö av en anledning.


Boka en egen kändis PT i Malmö till ett överkomligt pris. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du behöver hjälp med kostrådgivning, teknikträning, motivation eller helt enkelt bara vill ta din träning till en ny nivå!


Några av våra klienter som fått hjälp och dessutom rankat oss den bästa personliga tränaren i Malmö:


 • Marcus Carlström - PGA Tour Proffesional


 • Hanna Johansson - Vinnaren av Big Brother 2012


 • Mats "Gunther" Söderlund - Artist


 • Oscar Thulin - Speedwayförare


 • Klara Hammarström, Artist och känd från realityserien "hammarströms" på SVT


- Licensierad Personlig Tränare

Personal Training School Stockholm

- Special Coaching

- Avancerad Kostrådgivning

- Terapeutisk stretch TPS

- Träning av gravida

- Kalipermätning & kroppsanalys

- Core & Bootybuilding

- Livräddare (klassisk utb.)

Övrigt

- Internationell licens

- Godkänd årlig re-licensiering

- Innehavare av blå-kortet

- Medlem i Svenska Personliga Tränare Förbundet

- EREPS member

Meriter

Bakgrund inom Judo. F.d tävlande.


15 år av egen styrketräning


13 års arbete inom friskvårdsbranchen


Grundade Tomelilla Gym och Fitness Center 2008.


Har hjälpt över 600 personer med allt från viktnedgång till tävlingscoaching


Tränat Mats "Gunther" Söderlund som en nysatsning av hans internationella karriär som artist.


Tränat Oskar Thulin, elit-speedwayförare i 500cc klassen


Tränat Marcus Carlström, PGA golf professional.


Internationellt arbete i både Europa och Usa.


TV-aktuell i SVT 2018


Fått utmärkelse för "rådighet vid räddande av liv" genom svenska livräddarsällskapet 2012 för fysisk livsräddande insats

* För mer info kring vår pengarna tillbaka garanti klicka på fliken "pengarna tillbaka".


För mer information om personlig träning och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com