Årets klient - Hall Of Fame

Årets klient

årets klient jeanette christiansson kostrådgivare pt malmö.
årets klient kostrådgivare pt malmö
årets klient therese jansson 2017 vinnare first class personal training malmö personlig tränare pt online kostrådgivare personal trainer malmo nutritionist diet dietist

Sedan 2011 har First Class PT utsett "årets klient".

Vår finaste utnämning.


Syftet med prisutdelningen är att visa tacksamhet gentemot våra klienter och samtidigt lyfta fram de som gett 100% både på och utanför gymmet.


First Class PT bedömmer vinnaren utifrån klientens


 • Engagemang under passen
 • Hållbar livsstilsförändring
 • Kommunikation med sin PT
 • Kontinuerlitet
 • Positivitet & humör
 • Uppnådda resultat över tid
 • Övriga faktorer


Vinnaren "årets klient" utses av vår huvudtränare och PT i Malmö, PT Rick. Vinnaren utses efter avslutat år.

Vinst:


 • Titeln "årets klient" och därmed förevigad i vår Hall Of Fame


 • Unik personlig medalj att få ta med sig hem


 • Exklusiv och personlig kristalltrofé placerad i en glasmonter hos First Class PT


 • Presentkort hos First Class PT

Värde 2000 kronor


 • Exklusiv First Class PT jacka eller väska

Värde upp till 1 200 kronor


 • Utvalda kosttillskott hos gymgrossisten

Värde 1 000 kronor
Notera att vinsten ovan gäller för detta år. Tidigare vinster från tidigare år kan variera från detta år. Vinnaren ansvarar själv över att hämta eventuella vinster inom 2 månader från det att vinnaren meddelas om vinst. Annars äger First Class PT rätten att behålla eventuella vinster som ej utkvitterats.

Hall Of Fame2011

Henrik Dahlman


2012

Amanda Jarl


2013

René Majcen


2014

Oksana Mont


2015

Håkan Hohenacker


2016

Catharina Reinholdsson


2017

Therese Jansson


2018

Jeanette Christiansson

Hur får man tillbaka träningsmotivationen?

Bra kost och effektiv träning är en grundläggande förutsättning för att lyckas med sin träning. Men om motivationen saknas kan det bli svårt att lyckas nå sina mål. Så hur får man tillbaka träningsmotivationen? Där blir det avgörande att anlita en bra licenserad PT för att få tillbaka träningssuget. Träna med en PT i Malmö eller anlita en online coach. Träna ensam eller träna med kollegor i grupp. Låt oss leverera dig en skräddarsydd och effektiv träning efter dina förutsättningar och mål. Få tillbaka träningsmotivationen redan idag!

Välj din personliga tränare med omsorg. Välj First Class PT om du vill träna i Malmö. Rolig, lärorik och effektiv träning för snabba resultat.

Vi erbjuder även en mängd andra tjänster såsom fettmätning, kroppsanalys, träningsschema, kostschema,  kostrådgivning, online PT, gravidträning (mammaträning), terapeutisk stretching och friskvård i Malmö. Förutom att erbjuda utbildningar, föreläsningar om träning och kost tar vi även emot betalning och friskvårdspeng från actiway och min friskvård. Låt oss vara ditt självklara val av leverantör av företagsfriskvård i Malmö.

Vet du vad som är bra kost eller rätt kost för dig?

Rätt kost och träning för bäst resultat med en licenserad PT och kostrådgivare i Malmö. Träna utan genvägar. Gå ner i vikt effektivt och gå ner i vikt snabbt. Träna utan skaderisk och lär dig bygga muskler snabbt. Träna med en PT i Malmö eller anlita en online coach för maximal träningsmotivation. Få tillbaka träningssuget om det försvunnit. Vi erbjuder även en mängd andra tjänster såsom fettmätning, kroppsanalys, träningsschema, kostschema,  kostrådgivning, online PT, gravidträning (mammaträning), terapeutisk stretching och friskvård i Malmö. Förutom att erbjuda utbildningar, föreläsningar om träning och kost tar vi även emot betalning och friskvårdspeng från actiway och min friskvård. Låt oss vara ditt självklara val av leverantör av företagsfriskvård i Malmö. Träna ensam eller träna med kollegor i grupp. Låt oss leverera en skräddarsydd och effektiv träning till ditt gym, utomhus, företaget eller hem till din dörr. Eller varför inte bara anlita vår kändis PT - PT Rick för att känna dig exklusiv för en dag!

Årets klient utses varje år av vår huvudtränare och licenserad personlig tränare i Malmö, Richard Stannå (PT Rick), med syfte att lyfta fram den person som gett 100% med sin kost och träning under det gångna året. Oavsett om man haft som mål att gå ner i vikt, bygga muskler, bibehålla god hälsa eller förbättra konditionen väljer vi en vinnare som engagerat sig maximalt och tillämpat bra kost och effektiv träning i Malmö.

Viktminskning muskeluppbyggning och rehab i malmö. Vi hjälper dig att lyckas.

Copyright © 2019 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017