Kontakt

Obs enbart ett fåtal platser kvar i Augusti. Boka ett möte idag och säkra din plats! Trots pågående pandemi fortsätter vi vår verksamhet för både företag och privatpersoner.

Kontakta en kostrådgivare & PT i Malmö redan idag och boka ett gratis möte! Maila oss, ring, chatta eller använd formuläret. Är vi ute på uppdrag så återkommer vi givetvis inom kort!

Telefon / SMS

0733 70 70 23


Via formuläret kan du:


- Få gratis kostråd & träningstips

- Boka gratis konsultation

- Be om kostnadsförslag och offerter

- Boka pass, mätningar & tester

- Av- & omboka tid (se särskilda villkor)


Fyll i fälten nedan / Contact form

* obligatoriskt fält

 
 
 
 
 
 
 

Välj din PT med omsorg - Träna med PT i Malmö på dina villkor!


100 tals klienter kan inte ha fel. Vi är rankade Nr 1 i Malmö* av en anledning. Våra personliga tränare står för bred kunskap, lång erfarenhet och stort engagemang och service till våra kunder. Träna i Malmö med eliten!


Nu även med PT online, PT-utbildningar, avancerad fettmätning med kaliper, sammansättningsanalyser, skonsam mammaträning (gravidträning), bootybuilding för rumpan och företagsfriskvård med utökade möjligheter och maximal flexibilitet. Våra PT´s kommer att ge dig en rolig och effektiv träning i Malmö. Nu med möjlighet att anlita en PT i Limhamn, PT i Höllviken, PT i Vellinge och PT i Hyllie - bara ett stenkast från Emporia!

Följ oss på Facebook & instagram och ta del av exklusiva erbjudande & rabatter.


Dessutom får du mängder med gratis kostråd & träningstips från licensierad kostrådgivare och PT i Malmö centrum, Vellinge, Limhamn, Hyllie, Lund och Höllviken!

Är du osäker på hur du skall välja en certifierad bra PT? Få rätt träning med rätt kunskaper inom kost och träning. Låt oss träffas på ett möte och se vem som passar just dig och dina önskemål. Välj inte en billig PT, välj en bra PT med lång erfarenhet i Malmö och med en bra PT-utbildning som grund. Vår grundare, internationella kändisPT, utbildare och huvudcoach PT Rick är själv aktiv Personlig Tränare och föreläsare. Anlita honom för egen del eller låt honom hålla i ett event för dina anställda med en dag i hälsans tecken. Vid behov kan han även anlitas som PT utomlands. Gör som alla andra. Träna effektivt. Träna rätt. Träna med PT i Malmö centrum eller med en PT i Höllviken, PT i Limhamn, PT Hyllie eller träna med PT utomlands. Träna med First Class PT - personlig träning i världsklass! Nu med skräddarsydd friskvård och företagsträning till alla tack vare samarbete med Epassi Min friskvård och Actiway Malmö.

Copyright © 2020 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017