Samarbetspartners
kostrådgivare pt malmö
kostrådgivare pt malmö

Eden, Kungsledens första nybyggda kontorsfastighet, ligger i stadsdelen Hyllie i Malmö och är byggd enligt konceptet Symbiotic Building. I enighet med husets huvudfokus på hälsa och välmående kan du nu avnjuta en hälsosam måltid i en riktigt skön miljö. 10% rabatt på all mat med First Class Member Card!

kostrådgivare pt malmö

Malmös trevligaste gym finner du i lindeborg centrum bara ett stenkast från Hyllie. Lyft vikter på gymmet med hantlar upp till 50 kg, kör cardio på de senaste life fitness maskinerna på marknaden eller boka gruppträning i Malmö som inkluderar HIT, yoga och body pump. Dessutom är detta ett av få gym med barnpassning i Malmö, mammaträning och andra aktiviteter för nyblivna mammor. Ett barnvänligt gym i Malmö helt enkelt. 10% rabatt på alla gymkort med First Class Member Card!

kostrådgivare pt malmö

Sveriges kanske säkraste körskola hjälper dig ta körkort i Malmö. Både bilkörkort och mckörkort. Lär dig eco driving eller gå en handledarkurs för bilkörkort. Caroli trafikskola Malmö har hjälpt tusentals nöjda elever att ta körkort i Malmö med omnejd. 10% rabatt på singellektioner med First Class Member Card!

kostrådgivare pt malmö
kostrådgivare pt malmö

Hälsosam mat med bra näringsvärde lagas inte bara hemma. Denna matkedja levererar god mat lagat på bra råvaror. Ät enligt rekomendationer från din kostrådgivare i malmö eller välj en färdig rätt från menyn. Salads and smoothies i malmö är både god och nyttig mat som gör träningen ännu bättre. 10% rabatt på all mat med First Class Member Card (gäller endast malmö).

kostrådgivare pt malmö

Boka exklusiv limousine i malmö för ditt bröllop, festen eller barnens skolavslutning. Trevliga chaufförer med rätt licens för taxiresor i malmö. 10% rabatt på alla resor med First Class Member Card (gäller ej vid bröllop och student).

kostrådgivare pt malmö
kostrådgivare pt malmö

Kombinera en bra kosthållning med kosttillskott från de bästa märkena för maximala resultat på gymmet. Här finns bl.a. kostillskott för viktuppgång och tillskott för fettförbränning och viktnedgång. Denna välsorterade kosttillskottsbutik i Malmö säljer allt från pwo och vassleprotein till fettförbrännare och träningskläder. Exklusiv rabatt på utvalda kosttillskott med First Class Member Card!

kostrådgivare pt malmö

Ännu en kosttillskottsbutik i Malmö med bra utbud av kosttillskott. Här kan du köpa din pwo, vassleprotein, fettförbrännare eller dina träningskläder ett stenkast från Hansa. Exklusiv rabatt på utvalda kosttillskott med First Class Member Card!

The Clinic

kostrådgivare pt malmö

Med certifierade massageterapeuter, kiropraktorer och fysioterapeuter hjälper the clinic dig att underhålla och optimera kroppen. Prova klassisk massage, koppning eller idrottsmassage i Malmö hos en proffesionell och högt meriterad massör. Nu även med stötvågsbehandling. Rek av first class pt malmö. 10% rabatt på behandlingar med First Class Member Card!

kostrådgivare pt malmö

Sushi när den är som bäst! Minami Sushi i vellinge levererar mat med enbart de bästa råvarorna för optimal smak och bra näring för din kropp.

kostrådgivare pt malmö polisen

Polisidrotten är en viktig del för majoriteten av poliskåren. Dels som ett roligt komplement till vardagen och arbetet men också för att främja hälsa och utveckling. First Class pt malmö sponsrar kontinuerligt polisidrotten varje år. För oss är säkerheten i gymmet lika viktigt som säkerheten på våra gator.  

kostrådgivare pt malmö och mammaträning

Har du möjlihet att utnyttja en slant till friskvård i malmö kan du i vissa fall använda dig av actiway för ditt friskvårdsbidrag. Varför betala all din träning och kostrådgivning själv om din arbetsgivare erbjuder friskvårdspengar. Utnyttja ditt friskvårdsbidrag till friskvård i malmö genom first class pt!

kostrådgivare pt malmö och mammaträning samt träning för äldre

Min friskvård eller epassi som det numera kallas är friskvårdsbidraget liksom actiway som du kan utnyttja hos oss. Personlig träning och kostrådgivning är numera giltigt att dra av för friskvård hos skatteverket dvs din arbetsgivare kommer att godkänna dessa tjänster som friskvård. Kolla om ditt företag är ansluten till min friskvård / epassi malmö. 

kostrådgivare bra personlig tränare i malmö

EHFA är det internationella organ som godkänt utbildningen som våra personliga tränare har gått. I och med detta är alla våra personliga tränare i stockholm och malmö internationellt licenserade och kan resa utanför sverige för att träna och coacha klienter som behöver en duktig kostrådgivare och PT där dom lokala aktörerna ine håller måttet.

kostrådgivare bra personlig tränare i malmö

Genom utbildning som godkänts av EHFA är alla våra licenserade personliga tränare i stockholm och malmö medlemmar av EREPS. Det internationella registret som omfattar de personliga tränare och kostrådgivare som håller en viss lägstastandard i utbildning och kunskap. En garanti för dig som kund att kunna välja din personliga tränare i malmö eller stockholm med omsorg. 

försäkrad bra personlig tränare i malmö

First Class pt i malmö coachar dig alltid till en effektiv och säker träning. Men om skadan skulle vara framme pga yttre faktorer så kan det kännas tryggt att ha anlitat en coach och PT med försäkring som täcker dig som kund. Välkommen att anlita en trygg pt i malmö från first class personal training!

en duktig kostrådgivare och bra personlig tränare i malmö nu med nyheten bootybuilding för bäst rumpträning

Rumpträning som fungerar! Med bootybuilding från bootybuilder.se får du instruktioner och coaching från en PT för att forma din rumpa på gymmet. Alla upplägg är skräddarsydda efter din kropp och målsättning. Anlita en PT i Malmö för bootybuilding och testa effektiv rumpträning som fungerar. Du väljer själv om du vill fokusera på att bygga eller lyfta rumpan. Vi skapar ett personligt träningsschema utifrån dina förutsättningar och behov. 

För mer information om personliga tränare och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com eller ring 040 888 95