Kostrådgivning & Kostschema

Få ett personligt kostschema genom en riktig kostrådgivare i Malmö

Bildtext. Alla har vi unika mål. Thomas valde att med vår PT i Malmö gå ner hela 126 kilo! Läs mer om hans viktresa längre ned på sidan.


Effektivt kostschema som fungerar optimalt för just dig!


För att få ut maximalt av din träning, gäller det att du sköter kosten utifrån en väl planerad & skräddarsydd kostplan. För alla är vi unika.


Oavsett om du vill gå ner i vikt, lägga på dig muskelmassa eller bara må bra så är det av största vikt att du har ett kostupplägg som fungerar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren motionär, vi skräddarsyr ett kostschema helt efter dina förutsättningar och behov. Med vår tjänst PT online har du dessutom fri tillgång till kostrådgivning online. Din PT kommer att svara på alla dina frågor kring kost och träning i realtid så att du får snabb hjälp. Nå dina resultat med First Class PT Malmö!


Vi kommer börja med att räkna ut din basalmetabolism (BMR) dvs ditt dagliga kaloribehov i fullständig vila. Likaså kommer vi att räkna ut ditt dagliga kaloribehov med hänsyn till din aktivitet (TEA). Aktivitet såsom träning, arbete och fritidssyssla. För att kunna göra detta behöver vi lite uppgifter från dig som rör bl.a. ålder, vikt, längd, eventuell medicinering, träningsmängd och övrig aktivitet. Dessa frågor ställs i samband med en sk hälsodeklaration. Allt för att du skall få ett så bra kostschema som möjligt.


Personligt kostschema, PT online och hälsodeklaration ingår i alla våra PT paket men går även att köpa separat. Ditt kostschema kommer att skickas till dig elektroniskt via mail när det är skapat.


Gratis kostrådgivning på köpet


Gratis kostrådgivning genom PT online får du när du köper ett kostschema eller färdigt PT-paket. Med kostrådgivning online från våra licenserade kostrådgivare i Malmö får du direkthjälp i realtid med t.ex. vad du skall äta, handla eller hur du kan variera i din kostplan.

__________________________________


Personligt kostschema inkl PT Online


Pris: 1 500 kronor


Läs mer om priser och färdiga PT paket -> Klicka här!

Livsmedelsdatabasen - ditt hjälpmedel


Genom att du kontinuerligt använder dig av livsmedelsdatabasen som ett verktyg när du vill variera dina måltider så kommer du på köpet öka dina kunskaper inom kostlära och näringslära. Efter en tid kommer det hela kännas enkelt och du kommer kunna fortsätta med ditt kostschema en lång tid framöver.


Variation är hemligheten för att lyckas


Tanken är att du på egen hand, med hjälp av livsmedelsdatabasen, skall kunna byta ut vissa råvaror i ditt befintliga kostschema. First Class PT Malmö skräddarsyr ditt kostschema och ser till att du erhåller en variation i ditt kostupplägg. Detta är extra viktigt för dig som beställt ett kostschema som sträcker sig över en längre period (4 veckor +) då kosten tenderar att bli långtråkig. Kombinera ditt kostschema med fysiska möten med din PT i Malmö eller genom kostrådgivning online för snabba resultat.

Din kropp förtjänar det bästa - undvik fällorna!


Akta dig för frästelsen med gratis kostschema online. För alla är vi olika. Inte minst ämnesomsättning, målsättning och våra smaklökar. Det kostschema som First Class PT Malmö skapar görs helt utifrån dina specifika önskemål och förutsättningar. Innan produktion kommer vi att fråga dig vad du gillar för råvaror, vad du ogillar, om du har några allergier eller om du har andra önskemål för att vi ska kunna skapa ett så bra schema som möjligt. Och viktigast av allt. Det skall vara enkelt för dig att följa och det måste passa in i din vardag. Du har bara en kropp och den förtjänar det bästa!

Med PT Online kan du ställa dina frågor om kost och träning till First Class PT Malmö oavsett var i världen du befinner dig. Har du köpt ett kostschema av oss kan du även utnyttja PT online för att korrigera ditt schema kostnadsfritt. Tillsammans med livsmedelsdatabasen har du alla verktyg för att lyckas nå dina mål. Boka en PT direkt genom First Class Personal Training Malmö eller läs mer om PT online - här!

Bildtext. Månadens klient. Thomas anlitade en PT från First Class PT Malmö och lyckades med vår hjälp gå ner över 120 kilo! Med skräddarsytt kostschema och kostrådgivning online gjorde han en helomvändning. Thomas berättar mer om hur en effektiv viktminskning påverkade honom.  


"För mig var beslutet att anlita en personlig tränare skillnaden mellan liv och död. Tidigare kom jag inte upp ur sängen. Idag löper jag dagligen 2 kilometer med mina hundar. Tack First Class PT för all er kunskap och ert stöd" - Thomas Malmö

Ett korrekt utformat kostschema är en förutsättning för att du ska få resultat och lyckas nå dina mål. Genom att äta rätt vid styrketräning, muskeluppbyggning eller viktnedgång får man mer ork, ett bättre välmående och träningen blir lättare att genomföra.


Alla våra personliga tränare och kostrådgivare i malmö har den senaste utbildningen och kan anpassa ditt kostschema även om du redan använder dig av tex viktväktarna, itrim, lchf, 5:2 diet, paleo kost eller andra program/kostplaner.


" Rätt kost ger förutom en estetisk effekt ett gladare och friskare liv. Beställ ett kostschema och gör det ordentligt från början. Snabba och effektiva resultat är A och O för att du skall hålla motivationen uppe och lyckas med satta mål. Våra kostrådgivare i Malmö finns vid din sida hela vägen. Online eller via personliga möten. Kostschema ingår i alla PT-paket men kan även köpas separat"

Följande text är hämtad från livsmedelsverkets hemsida:


Livsmedelsdatabasen innehåller knappt 2100 livsmedel och maträtter. För varje livsmedel ges värden för över 50 näringsämnen.

Livsmedelsdatabasen ska spegla det svenska livsmedelsutbudet. Databasen måste ständigt uppdateras eftersom en rad nya livsmedel lanseras varje år samtidigt som ingredienser och tillverkningsprocesser byts ut i befintliga livsmedel. Utöver de näringsämnen som visas finns det värden för ytterligare vitaminer, mineraler och bioaktiva ämnen i 250-350 livsmedel.


Håll dig uppdaterad. Ladda ner livsmedelsdatabasen som app till din smartphone med enkelhet. Länkar följer:

Bildtext. Har du provat First Class PT Malmö än? Dom fantastiska historierna är många och här presenterar vi ännu en krigare. Vi följde med Catharina i Malmö på hennes viktresa mot sina mål. Att må bättre, att slippa skämmas över att visa sig i underkläder och att tappa dom där jobbiga 20 kilona som hon lyckats lägga på sig de sista åren. På målfotot ser vi att hon klarade sitt mål med bravur. 22 kilo i effektiv viktminskning med enbart 16 PT timmar, ett personligt kostschema och kostrådgivning online.

För mer information om personliga tränare och hur du hittar bäst PT i Malmö besök www.personligtranaremalmo.com