Våra tränare

Obs enbart ett fåtal platser kvar i Augusti. Boka ett möte idag och säkra din plats! Trots pågående pandemi fortsätter vi vår verksamhet för både företag och privatpersoner.

De bästa tränarna samlade på ett och samma ställe!


Släng inte pengarna i sjön. Välj din PT med omsorg! Vi har gått de rätta utbildningarna och har en gedigen erfarenhet av alla typer av klienter. Vi uppfyller dessutom alla nationella och internationella krav.


Med grundstyrkan utbildad i Stockholm och berest i hela världen är First Class PT Malmö anlitade av allt från vanliga motionärer som vill må bättre till elitidrottare och profiler inom kändisvärlden som vill hålla nå topform.


Med de troligtvis bästa personliga tränarna & kostrådgivarna i Malmö levererar vi ett stort utbud av förstklassiga tjänster direkt hem till din dörr eller till ditt lokala gym. Både för dig som privatperson och för ditt företag.


Varmt välkommen till First Class PT Malmö - Personlig träning på riktigt!


PT Rick

PT Rick Better Bodies
pt rick first class pt malmö
First class personal training malmö

"Med rätt motivation och med fungerande verktyg finns det inga hinder till att lyckas nå sina mål. Alla förtjänar att må bra och att ha en frisk kropp. Genom att invesetra i dig själv kommer du att både leva längre och få en bättre kvalite i ditt liv och givetvis ett ökat välmående. Med en ödmjuk och rak dialog hittar vi tillsammans den väg som passar just dig och din vardag."


Utbildningar:


- Lic. Personlig Tränare

- Lic. Träningsinstruktör

- Lic. Kostrådgivare

- Specialist Coach

- Certifierad Gravidtränare

- Utbildad inom fettmätning (kaliper) & kroppsanalyser

- Specialistutbildad inom Terapeutisk Stretch

- Specialistutbildad inom Bootybuilding (rumpträning)

- Certifierad Livräddare


Övrigt:


- Huvudtränare

- Internationellt licenserad

- Medlem av EREPS och registerad på ptlicens.se

- Föreläsare inom kost & träning

- Anlitad som PT-utbildare

- Har hjälp över 1100 klienter att nå sina mål i och utanför Sverige

- Erfarenhet av träning med åtgärd för nack & ryggproblematik

- Erfaren inom företagsfriskvård med skräddarsydda lösningar

- 22 års egen erfarnehet inom styrketräning och kampsport

- Driver bootybuilder.se

- Aktuell i TV 2018-2020

- Tränar kändisar och artister på regelbunden basis

- Genomfört jobb för både SVT & Range Rover

- Mottagit medalj för "rådighet vid räddande av liv"


PT Tanja

first class pt malmö tanja herbertson
first class pt malmö kostrådgivare & massör tanja herbertson
first class personlig tränare malmö tanja herbertson

"Alla förtjänar att få nå sin fulla potential och att ha en kropp att trivas i som är frisk, hälsosam och stark nog att fungera i en aktiv vardag livet ut! Som din personliga tränare hittar vi dina styrkor och jobbar på dina svagheter för att skapa de resultat du vill uppnå"


Utbildningar:


- Certifierad Kost & Träningskonsult

- Lic. Personlig Tränare

- Lic. Träningsinstruktör

- Lic. Kostrådgivare

- Utbildad inom fettmätning (kaliper) & kroppsanalyser

- Specialistutbildad inom Terapeutisk Stretch

- 1 årig utbildning med inriktning Hälsa och Friskvård

- Diplomerad Friskvårdsmassör

- Hälsokonsult


Övrigt:


- Internationellt licenserad

- Har en stor passion och flera års erfarenhet i att inspirera och coacha människor till en aktivare vardag

- Representerat Sverige i världsmästerskap i Salsa

- Över 10 års erfarenhet av egen styrketräning

- Tävlat i Bikini fitness

- Gruppträningsinstruktör i HIIT/Crossfit

- Lång erfarenhet av träning för både barn, vuxna och seniorer

- Registrerad på ptlicens.se


Coach Micke

Micke Cederhof, fd proffsboxare i USA, är First Class PT Malmös senaste tillskott av tränare. Micke har en lång meritlista över framgångsrika fighters som han coachat under sina dryga 20 år som professionell tränare. Både inom boxning och MMA.


Övriga tränare

kvinnlig personlig tränare i malmö finns hos first class pt

Har du mer specifika önskemål eller krav på din tränare så hittar vi en som passar just dig! Med ett stort kontaktnät av kvalitetstestade personliga tränare & coacher inom alla kategorier finns det en för alla. Kanske du specifikt vill träna med en kvinnlig PT eller behöver en certifierad gravidtränare?

duktig personlig tränare medlem i ereps
duktig personlig tränare medlem i ereps

Med oss tränar du både säkert och effektivt. Alla våra kostrådgivare & personliga tränare är medlemmar av EREPS - the european register of exercise professionals och följer därmed internationell standard. Vi är dessutom registerade på ptlicens.se som är den "riktiga" svenska kvalitetssäkringen. Välkommen till en riktig PT hos First Class PT Malmö!

licenserad personlig tränare och kostrådgivare i malmö med många års erfarenhet

Bäst PT i Malmö


Eliten väljer First Class PT Malmö av en anledning. Rankade nr 1 i Malmö sedan 2011* har vi hjälpt hundratals nöjda kunder att nå sina mål. Både i Sverige och utomlands. Hemligheten till vår framgång är vårt koncept att helt skräddarsy kost och träningsupplägg efter kundens förutsättningar och målsättning och låta dem coachas av några av branschens bästa tränare. Vi använder inga generella program eller genomsnittliga tränare!


Välj din PT med omsorg


Det är inte ovanligt att privatpersoner som tidigare anlitat personliga tränare från andra bolag kommer till oss och ber om hjälp då de varit missnöjda och inte uppnått sina mål. Detta är väldigt tråkigt då man slängt en massa pengar i sjön istället för att komma till en seriös och duktig PT direkt. Den förlorade tiden får man aldrig igen. Så välj din PT med omsorg.

mammaträning och gravidträning i malmö med en pt från first class hjälper dig till en säker och behaglig graviditet

Rätt utbildning och bakgrund


Alla våra personliga tränare är utbildade genom PTS (PT School Stockholm). Samma utbildningsorgan som utbildat "årets PT" flera år i rad. Med en gedigen utbildning och lång erfarenhet av alla typer av klienter hjälper vi dig på bästa sätt. Vi väljer en tränare som vi anser uppfyller dina kriterier och passar din personlighet. Med kostnadsfria konsultationer får du alltid möjlighet att träffa din personliga tränare innan du beslutar om du vill ta steget att anlita oss.


Tystnadsplikt & sekretess


Alla våra personliga tränare omfattas av sekretesslagen och förvarar alltid dina uppgifter på ett korrekt och lagenligt sätt. Tystnadsplikt gäller i allt vårt arbete precis som hos aktörer inom läkarvården. Din uppriktighet gentemot våra tränare är en förutsättning för att vi ska kunna ge dig rätt råd och instruktioner.

boka en massör i malmö genom first class pt

Samarbete med massör, sjukgymnast, specialister och externa fystränare


Ibland når våra personliga tränare maxkapacitet eller så saknas det rätt utbildning och kompetens för att vi skall kunna garantera dig en säker och effektiv träning. Då plockar vi in en utomstående aktör som vi godkänner, testar och följer upp så att du når dina mål och får valuta för pengarna. Detta kan även omfatta om du behöver en sjukgymnast, kiroprakter, naprapat, massör eller annan specialist.


Dopingfria och kontrollerade tränare


Tyvärr finns det många aktörer inom fitnessbranchen som använder sig av dopingpreparat för att påvisa effekter av sin träning. Vi jobbar inte så. First Class PT Malmö har nolltolerans mot alla droger och doping. Av denna anledning utför vi slumpvis utvalda drogtester av våra tränare. Våra tränares resultat kommer enbart från rätt träning och korrekt kosthållning. Vi står för "Real Results - No Bullshit!"

personlig tränare och kostrådgivare i malmö rankad nr 1

Inte redo? Bestäm dig inte idag!


Boka en kostnadsfri konsultation där du får chansen att träffa din PT, bolla idéer och ställa frågor. Mötet är gratis och helt utan köptvång. Välkommen till First Class PT Malmö - träning i världsklass!


Ring oss idag på tel 0733707023 eller maila info@firstclasspt.se

friskvård för företaget finner du hos oss. Låt oss skräddarsy träning i malmö till företaget

Maximal flexibilitet


Med speciellt anpassade arbetsfordon kan vi förutom klassik gymträning upprätta hinderbanor och hålla i skräddarsydda utomhusträningar för individen och för dem i grupp. Och detta på valfri plats! Ta din träning till en ny nivå eller gör träningen till en heldag med teambuilding tillsammans med kollegorna eller vännerna.

Copyright © 2020 First Class Personal Training Sverige. All rights reserved.

* baserat på recensioner och betyg på Facebook och google från 2011 till och med juni 2017